38 34 65 24
Tidsbestilling

Mekanisk arbejde

Vælg frit dit værksted og behold fabriksgarantien !

EU-regel giver dig frihed til at vælge – med garanti!
Du har, i henhold til gældende EU-regel (Ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen), mulighed for at få din bil serviceret på et AutoPartner-værksted i garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien**. Kravet er blot, at værkstedet servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikkernes forskrifter og anvender reservedele af original kvalitet.

Original kvalitet
På AutoPartner værkstederne bruger vi reservedele, der er af original kvalitet dvs. samme høje kvalitet som din bil er "født" med. Alle AutoPartner-værksteder har desuden adgang til biltekniske data, der er afstemt efter bilfabrikkernes forskrifter. På den måde lever vi op til bilfabrikanternes krav og normer, og din bil bliver serviceret fuldstændig, som bilfabrikkerne kræver det.

Service under garantien
I vores folder "Service under garantien" kan du læse mere omkring regler, og hvad vi kan tilbyde dig som kunde.

Rust- & Pladearbejde

Alle biler i Danmark er som udgangspunkt udsat for rust pga. vores kystklima. Og når man salter vejene om vinteren, bliver bilerne ekstra udsatte. Det betyder at man må tage sine forholdsregeler for enten at give bilen rustbehandling - inden rustskaderne opstår, eller udbedre rustskader når disse er sket

Munchs Auto tilbyder både effektiv rustbehandling med Tectyl og udbedring af rustskader.

Forsikringsskader

Vi varetager alle indlandske som udenlandske forsikringsskader...

Når vi får en bil ind, og en forsikringsskade, kan du være sikker på,
at vi reparere den så at den er 110 % i orden. 

Kun ved at have tilfredse kunder er vi i stand til at fastholde vores position som effektiv og pålidelig samarbejdspartner.

I øjeblikket samarbejder vi med alle danske, samt en række udenlandske forsikringsselskaber. 

Brugte biler - en tillidssag ...

Når vi sælger dig en brugt bil, så kan du vide dig sikker på, at vi står inde for den. Det gælder både nyere men også lidt ældre biler, for vi har gået dem grundigt igennem og foretaget de nødvendige reparationer og justeringer, således at når du handler med hos, kan du stole på den garanti, vi giver dig. 

Husk at vi går efter tilfredse kunder...
Det går så hurtigt, at vi ikke kan følge med... Bilen er solgt før end at de er kommet på siden her.
Ring og hør hvad vi har på vej..

Vi har ikke brugte biler inde for tiden, men vender tilbage så snart vi får nogle ind. Kontakt os gerne vedr. et ønsket bilmærke og årgang